Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Повернення «Руху» на «Арену Львів»

У п’ятницю, 2 квітня, після двотижневої перерви на матчі національних футбольних збірних відновлюються поєдинки у чемпіонаті УПЛ. «Дніпро-1» прийматиме «Львів» (19.00, телеканал УНІАН)

А у суботу, 3 квітня, «Рух» після понад півторамісячної паузи повернеться на «Арену Львів», де йому у матчі 20-го туру протистоятиме луганська «Зоря» (17.00, телеканал «Футбол 2»).

У минулому турі, на­гадаємо, «Львів» здо­був сенсаційну пе­ремогу над «Шахтарем». Востаннє «Дніпро-1» приймав «Львів» у червні мину­лого року, і здобули вольо­ву перемогу з рахунком 2:1. На гол бразильця Шини господарі відпові­ли влучними ударами Цурі­кова й Хобленка. Загалом пропускна серія «Львова» в чемпіонаті триває з 27 лис­топада минулого року вже 8 матчів (18 голів). Дніпря­ни ж зберігають свої воро­та «сухими» упродовж 273 хвилин.

«Рух» і «Зоря» раніше провели лише одну гру — у першому колі нинішньо­го чемпіонату. У жовтні ми­нулого року у Запоріжжі «Зоря» перемогла з рахун­ком 4:0. Усі голи були за­биті у другому таймі після влучних ударів Гладкого, Кочергіна, Іванісені та іран­ця Алах’яра.

Обидва клуби підійшли до матчу із затяжними без­гольовими серіями. Грав­ці «Зорі» не забивають го­лів в УПЛ вже 231 хвилину поспіль, а «Руху» — 180 хви­лин.

Під час паузи в УПЛ ста­ло відомо, що нападник ру­хівців і молодіжної збірної України 19-річний Микола Кухаревич після завершен­ня нинішнього сезону, з 1 липня, стане гравцем клубу «Труа», який бореть­ся за путівку до вищого ди­візіону Франції.

А тим часом…

Стали відомі дати перенесених двох домашніх матчів «Львова». Поєдинок проти «Минаю» дирекці­єю УПЛ запланований на 21 квітня, а львівське дер­бі з «Рухом» — на 28 квітня.

Схожі новини