Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Безвиграшні «львівські» серії явно затягнулися...

Чи зможуть «Львів» і «Рух» їх нарешті перервати?

У суботу, 24 жовтня, «Львів» на «Арені Львів» у рамках 7-го туру футбольної УПЛ прийматиме «Дніпро-1» (19.30, «Футбол 2», матч без глядачів). А «Рух» у неділю, 25 жовтня, у Запоріжжі гратиме проти луганської «Зорі» (19.30, УНІАН). Обидва львівські клуби з початку чемпіонату ще не перемагали.

Раніше «Львів» і «Дні­про-1» зустрічали­ся в УПЛ уже чотири рази, і жодного разу вні­чию не грали: одна пере­мога «містян», три — дні­прян. Востаннє «Львів» приймав «Дніпро-1» у лип­ні і поступився з рахунком 2:3. При цьому «містяни» по ходу гри перемагали з різницею у два м’ячі. (До речі, «Дніпро-1» у кожній грі забиває «Львову» мен­ше двох голів). Переможна серія «Дніпра-1» у матчах зі «Львовом» триває в УПЛ уже три матчі.

До нового протистоян­ня суперники підійшли з різними серіями. «Львів» утримує клубну антире­кордну безвиграшну се­рію в УПЛ, яка з 29 лютого цього року триває 18 мат­чів: 7 нічиїх та 11 поразок. А клубна рекордна гольо­ва серія «Дніпра-1» триває у чемпіонатах уже 11 ігор — 18 голів.

Це буде 50-й домашній матч «Львова» в УПЛ, у яко­му «містяни» можуть у 20-й раз зіграти внічию. Гру­зинський керманич львів­ського клубу Георгій Це­цадзе наразі не святкував перемог своїх підопічних у чемпіонатах — у 10 мат­чах 3 нічиї та 7 поразок. З особливим настроєм ви­рушить до Львова воро­тар дніпрян Сарнавський, який у минулому сезоні ви­ступав саме за «Львів». По­дібні почуття і в головного тренера «Дніпра-1» хорва­та Ігоря Йовічевіча, який свого часу очолював «Кар­пати».

«Зоря» і «Рух» раніше у жодних турнірах не зустрі­чалися. Луганський клуб у ролі господаря поля з 13 червня не перемагає в УПЛ уже 6 матчів поспіль: 4 ні­чиї та 2 поразки. А «Рух» у гостях у нинішньому чем­піонаті очок ще не здобу­вав (дві поразки). У складі «жовто-чорних» відзначи­мо Білого, який свого часу провів у УПЛ за «Зорю» 92 матчі (забив 3 голи).

Схожі новини