Передплата 2024 ВЗ

«Карпати» на карантині, а «Львів» прийматиме дніпрян... у Дніпрі

У суботу, 6 червня, футбольний клуб “Львів” у матчі 25-го туру чемпіонату Прем’єр-ліги на стадіоні “Україна” мав приймати “Дніпро-1”.

Але через напружену ситуацію з коронавірусом у місті Лева дирекція УПЛ ухвалила рішення перенести цей матч із 6-го на 7-ме червня. Змінено й місце проведення поєдинку. Він відбудеться у Дніпрі на «Дніпро-Арені», але «Львів» буде номінальним господарем поля. Час початку матчу — 19.30. Нагадаємо, що наразі поєдинки УПЛ відбуваються без глядачів.

Перший у чемпіонатах України матч «Льво­ва» й «Дніпра-1» відбув­ся 26 серпня минулого року у Дніпрі. Той поєдинок завер­шився перемогою львівсько­го клубу, діями якого керував тоді Богдан Блавацький — 3:2. У складі господарів поля голи забивали Володимир Польо­вий і Станіслав Куліш, у гостей — Ренан Олівейра, Пернамбу­ко та Шина. Матч-відповідь відбувся 30 листопада 2019-го у Львові, і цього разу пере­могли дніпряни — 2:0. У складі команди Дмитра Михайленка забивали Дмитро Коркішко та Ігор Когут.

Цього разу дніпряни готують­ся до матчу зі «Львовом», утри­муючи клубну рекордну пере­можну серію у чемпіонаті, яка триває вже три матчі. Збері­гається й інша рекордна серія «Дніпра-1»: він не покидає поле без забитих м’ячів уже сім турів поспіль (14 голів). У суботу «Дні­про-1» може здобути свою 10-ту перемогу в чемпіонаті. А от команда Егіше Мелікяна не знає радості перемоги в УПЛ уже п’ять турів поспіль — чотири ні­чиї і поразка.

Із особливим настроєм ви­йдуть на поле дніпряни Воло­димир Адамюк і Лукас Тейлор, які раніше виступали за «Львів». Виведе суперників на поле до­свідчений арбітр із Мукачева Ярослав Козик, який провів вже 103 матчі в УПЛ.

А львівські «Карпати» через спалах захворювання на коро­навірус серед гравців і праців­ників клубу тренувальний про­цес припинили. Клуб зараз перебуває на карантині, який триватиме щонайменше два тижні. А відтак матчі «зелено-бі­лих» із «Маріуполем» (24-й тур), «Ворсклою» (25-й) і «Дніпром-1» (26-й) перенесені.

Схожі новини