Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

До Туреччини — з грузинським новачком

У середу, 24 січня, делегація львівських «Карпат» відлетіла до Туреччини на тритижневий тренувальний збір. Підопічні Олега Бойчишина мають зіграти на зборі сім контрольних матчів.

Тренерський штаб «зелено-білих» включив до списку гравців, з якими працюватиме на зборах, 23 футболістів. Воротарі – Роман Підківка, Роман Мисак, Вадим Ющишин, захисники – Артем Федецький, Орест Лебеденко, Іван Лобай, Денис Мірошніченко, Андрій Нестеров, Ніка Сандохадзе, Назар Стасишин, півзахисники – Ігор Худоб’як, Олег Голодюк, Амбросій Чачуа, Дмитро Кльоц, Сергій Мякушко, Назар Вербний, Юрій Ткачук, Франціско Ді Франко, Мар’ян Швед, Олексій Гуцуляк, Хорхе Караскаль, нападники – Леонід Акулінін, Роман Дебелко.

Перший під час зимової паузи в чемпіонаті новачок «Карпат» – 23-річний грузинський центральний захисник Ніка Сандохадзе. Він підписав з «левами» контракт на два з половиною роки. Останнім клубом Сандохадзе була грузинська «Самтредія», у складі якої Ніка ставав чемпіоном країни. В активі новачка-гренадера «Карпат» (зріст – 197 см, вага – 93 кг) і виступи за юніорську та молодіжну збірні Грузії. За час виступів «Карпат» у вищому дивізіоні України Сандохадзе став уже п’ятим грузинським легіонером львівського клубу. Раніше у складі «зелено-білих» виступали півзахисники Муртаз Даушвілі, Олександр Гурулі, Леван Кенія і воротар Георгій Ламая.

Перший спаринг «Карпат» у Туреччині заплановано на 29 січня: «леви» зіграють з азербайджанським клубом «Кешля», який очолює український фахівець Юрій Максимов. Заключний контрольний матч відбудеться 14 лютого – проти грузинського «Самгуралі». До Львова «Карпати» повернуться 16 лютого, а через два дні на «левів» чекатиме перший матч другої частини чемпіонату – на своєму полі із луганською «Зорею».

Фото fckarpaty.com

Схожі новини