Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ліга Європи повертається до Львова! Готуйте гроші на квитки

До матчів єврокубків футболісти «Шахтаря» готуються в Америці, де грають у пляжний... волейбол

Напередодні Водохреща у вітчизняних шанувальників футболу буде ще одне свято — 18 січня стартує продаж квитків на домашній і виїзний матчі донецького “Шахтаря” з «Шальке-04» (Німеччина), які відбудуться в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи. 18 лютого, о 22.05, гірники екзаменуватимуть суперника на “Арені Львів”, а 25 лютого, о 21.00 за Києвом, у матчі-відповіді донеччани намагатимуться обіграти його у Гельзенкірхені на «Фельтінс-Арені».

До лютневих матчів підо­пічні Мірчі Луческу готуються за океаном, в американській Флориді, на березі Мексиканської затоки. Окрім тренувального збору (під час занять футболісти практикують для розрядки гру у пляжний волейбол), “гірники” перевірять свої сили у міжнародному футбольному турнірі Florida Cup. Він стартує у неділю, 17 січня, матчі транслюватимуть у 127 країнах, зокрема, в Україні це робитиме у запису телеканал “Футбол-2”.

Стартову зустріч «Шахтар» проведе з бразильським «Флуміненсе», а 21 січня випробує міць «Коринтіанса». На наступній стадії наші земляки можуть зійтися з бразильським «Атлетико Мінейро», німецькими «Шальке» та «Байєром», американським «Форт-Лодердейл Страйкерс», колумбійським «Індепендьєнте Санта-Фе».

Квитки на матч «Шахтар» — «Шальке-04» надійдуть у каси “Арени Львів” 18 січня. Їх продаватимуть у кілька етапів. Традиційно пріоритетне право купівлі буде надано уболівальникам, які регулярно відвідували матчі «Шахтаря» у чемпіонаті України і в Лізі чемпіонів.

Адміністрація клубу надала “Високому Замку” графік реалізації цих “тікетів”:

1-й етап (18—24.01.2016).Продаж квитків зареєстрованим уболівальникам. Перший етап ділиться на чотири періоди:

- 18.01 квитки можуть придбати власники «Карток уболівальників «Арени Львів» і фани, які відвідали матчі національного чемпіонату у поточному сезоні. Одночасно на офіційному сайті «Шахтаря» розпочнеться онлайн-продаж для тих любителів футболу, які купували квитки у режимі онлайн на поєдинки «гірників» у чемпіонаті України в поточному сезоні;

- 19—20.01 придбати квитки зможуть ті вболівальники, які відвідали матчі національної першості команди в сезоні-2014/15. Також відбуватиметься онлайн-продаж квитків фанам, які купують квитки онлайн на матчі чемпіонату України в сезоні-2014/15;

- 21—22.01 зможуть придбати квитки фанати, які побували на поєдинках «помаранчево-чорних» у Лізі чемпіонів у поточному сезоні. Онлайн-продаж квитків фанам, які придбавали квитки онлайн на домашні єврокубкові ігри донеччан у поточному сезоні;

- 23—24.01 — продаж квитків уболівальникам, які відвідали матчі Ліги чемпіонів у сезоні-2014/15. Онлайн-продаж квитків любителям футболу, які купували квитки онлайн на поєдинки «гірників» у рамках Ліги чемпіонів у сезоні-2014/15.

Кожному зареєстрованому вболівальнику буде надіслано SMS зі спеціальним кодом. Для придбання квитка йому необхідно буде пред’явити у касах «Арени Львів» посвідчення особи та SMS-код. Для користувачів онлайн-сервісу буде відкрито доступ на сайті у відповідний період продажів.

l 2-й етап (25.01—07.02.2016). Вільна реалізація квитків у касах «Арени Львів», на офіційному сайті ФК «Шахтар» і сайтах-партнерах (kassa.in.ua, internet-bilet.ua, ukrticket.com.ua і kassir24.com.ua). На другому етапі квитки будуть доступні і в роздрібній торговельній мережі Львова. А саме - у мережах кіосків «Інтерпрес», «Високий Замок», «ОТ-ОТ», у мережі магазинів ґаджетів «ЖЖУК».

У разі, якщо після перших двох етапів на стадіоні залишаться вільні місця, буде відкрито третій етап. Майте на увазі: вартість квитків на цій стадії буде вищою від ціни у перших двох. Про можливий третій етап адміністрація ФК “Шахтар” повідомить додатково.

Один уболівальник зможе купити не більше чотирьох квитків!

Власники абонементів на «Донбас Арену» останніх шести сезонів зможуть придбати один квиток будь-якої категорії зі знижкою 30%. Для цього вболівальнику необхідно надіслати серію та номер свого абонемента (якщо немає можливості надіслати серію і номер абонемента, достатньо вказати прізвище, ім’я та по батькові, сезон, в якому ви мали абонемент, і номер мобільного телефону) на електронну адресу [email protected] або зателефонувати до кол-центру за номером (062) 388 88 83. Для власників абонементів до Club 1936, Business Club, Diamond Club — виділена лінія (067) 620 14 59 або (050) 420 20 17. Для вас буде заброньовано квитки. Забрати їх можна в касах «Арени Львів» у будь-який день з 10.00 до 20.00 і в день гри з 10.00 до 17.00. Обов’язково із собою треба мати посвідчення особи.

Вартість квитків на матч «Шахтар» — «Шальке»: Standard: 70, 100, 120, 150, 200 та 250 гривень; Club 1936: 700 гривень; Business Club: 1 500 та 2 000 гривень.

Каси стадіону «Арена Львів» працюють з 10.00 до 20.00 без перерви та вихідних. У святкові дні та вихідні графік роботи кас залишається без змін.

У вболівальників є також можливість придбати корпоративну ложу на матч «Шахтар» — «Шальке». Отримати додаткову інформацію щодо VIP-квитків у корпоративній ложі можна телефоном (067) 620 40 11. Детальну інформацію нададуть у контактно-інформаційному центрі на «Арені Львів» телефоном (067) 622 38 88.

Так само 18 січня стартує продаж квитків на виїзний матч “Шахтаря” з “Шальке 04”. Придбати квитки у фан-сектори «Шахтаря» (V і W) на цей поєдинок можна буде онлайн на сайті “Шахтаря” і в касах «Арени Львів». Вартість одного квитка - 450 гривень. Один уболівальник зможе купити не більше чотирьох квитків. Шанувальників футболу, які захочуть скористатися онлайн-сервісом і забрати квитки безпосередньо в Гельзенкірхені, просять залишати номер телефону та адресу електронної пошти. На ці контакти буде відправлено? інформацію про дату і місце передачі квитків.

Схожі новини