Передплата 2024 «Добре здоров’я»

До Маріуполя по реванш

Торік «Карпати» програли «Іллічівцю» двічі – у гостях 0:2, удома 1:5... Як буде тепер?

У п’ятницю, 2 серпня, «Карпати» в Маріуполі у стартовій грі 4-го туру першості Прем’єр-ліги поміряються силами з «Іллічівцем» (початок — о 20.00, «Футбол»). Підопічні Олександра Севідова прагнуть перервати свою безвиграшну гостьову серію, яка триває у чемпіонаті вже шість матчів.

У прем’єр-лізі це буде вже 14-та гра суперників у Маріуполі. «Карпати» там перемагали чотири рази, вісім разів успіх був на боці «Іллічівця» і два рази команди ділили очки. Востаннє львів’яни долали господарів у Маріуполі ще 2010 року — з рахунком 3:2. Минулого року «зелено-білі», якими на той час керував Кучеров, у Львові несподівано програли «Іллічівцю» з розгромним рахунком 1:5. А потім, у листопаді, “Карпати” поступилися азовцям і в гостях — 0:2. В “Іллічівця” забивали Фомін і Федотов.

До матчу з «Карпатами» «Іллічівець» двічі програв. Загалом, підопічні Миколи Павлова не можуть забити вже 250 хвилин... У карпатівському лазареті перебувають Гудима, Мартинюк і Савченко. У складі господарів можуть вийти на поле екс-карпатівці Іщенко (капітан «Іллічівця», Кравченко й Гаращенков). Натомість новачок «зелено-білих» Ігор Тищенко перебрався до Львова саме з Маріуполя.

Схожі новини