Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У «Карпатах» – поповнення з «Дніпра»

Офіційний сайт «Дніпра» повідомив, що троє атакувальних гравців дніпропетровського клубу — Младен Бартулович, Валерій Федорчук та Євген Бохашвілі — на правах оренди першу частину сезону-2013/2014 гратимуть у львівських «Карпатах».

Поповнення також у «Шахтарі»: підписано п’ятирічний контракт з 21-річним хавбеком бразильського «Греміу» Фернандо. Він коштував чемпіону України 11 мільйонів євро.

24-річний Федорчук у складі ФК «Львів», «Кривбаса», «Дніпра» провів у Прем’єр-лізі 95 матчів (7 голів). 26-річний хорват Бартулович у складі «Дніпра», «Арсенала» та «Кривбаса» відіграв у чемпіонатах 158 матчів (21 гол). Федорчук і Бартулович минулого сезону на правах оренди грали за «Кривбас». 20-річний Бохашвілі виступав за молодіжні склади «Дніпра» та «Кривбаса».

У п’ятницю, 14 червня, атестаційний комітет ФФУ вирішить, хто замінить у Прем’єр-лізі неатестовані «Кривбас» і «Сталь». «Ми на стадії листування з «Олександ-рією», яка посіла третє місце у першій лізі, — повідомив перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко. — Розраховуємо на те, що цей клуб дасть згоду грати у Прем’єр-лізі. Найменш імовірний варіант — якщо залишиться 16-та команда Прем’єр-ліги — запорізький «Металург». Якщо «Олександрія» не дасть згоди, тоді це буде клуб, що йде в таблиці першої ліги за «Олександрією» — чернівецька «Буковина».

А тим часом...

Друголігова тернопільська «Нива» наблизилась до першої ліги. У першій перехідній грі тернополяни в гостях перемогли «Одесу» — 2:0. Матч-відповідь у Тернополі — 16 червня.

Схожі новини