Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Роналду націлилися шейхи

Португальську зірку «Реала» хочуть придбати арабські власники «Манчестер Сіті» та ПСЖ

Узимку англійський футбольний клуб “Манчестер Сіті” хоче придбати двох гравців мадридського “Реала” — захисника Фабіу Коентрау й нападника Криштіану Роналду. За цих португальців, повідомила газета The Guardian, багатющий арабський шейх, який є власником “городян”, готовий “відвалити” 134 мільйони фунтів!

Очевидно, відому істину “гроші у футбол не грають” власник “Манчестер Сіті” шейх Мансур не визнає. Хоча, здавалося б, уже мав би схаменутися. Цього року його надіваний дорогими зірками клуб провалився в Лізі чемпіонів: зайняв у групі останнє, четверте місце, не потрапивши навіть у весняний етап Ліги Європи... Коентрау начебто не проти піти з “королівського” клубу, оскільки цього сезону втратив місце в основному складі (хоча в недавньому матчі з “Еспаньолом” Коентрау навіть забив). Натомість Роналду, найімовірніше, покидати “Реал” не збирається. Усе-таки, при всій повазі до манчестерських “городян”, до рівня суперклубу вони ще не доросли... Утім, гроші шейх із “Манчестер Сіті” пропонує Криштіану величезні, тож усе може бути.

Не проти купити Роналду й власник французького ПСЖ шейх Аль-Тані. За інформацією його речника, господар “Парі Сен-Жермен” мріє про те, аби в його команді

з’явилося відразу двоє португальців — нападник Криштіану Роналду і тренер Жозе Моурінью. “У спорті треба ставити амбітні завдання, — кажуть у ПСЖ. — Ми шукаємо можливість підсилити команду і готові інвестувати в потрібних нам футболістів”.

Інтерес до Криштіану з боку багатих шейхів із Манчестера й Парижа — додатковий головний біль для власників “Реала”. Контракт Роналду з “вершковими” чинний до 2015 року, тож треба вже думати про новий. Аби залишити Криштіану на мадридському “Сантьяго Бернабеу”, доведеться добряче потрясти гаманцем...

Схожі новини