Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Не те нині “Динамо”, тож і ліга буде не та...

У Лізі чемпіонів кияни “пролетіли”. Навесні гратимуть у Лізі Європи.

Закономірним слід визнати поразку київського “Динамо” у домашньому матчі Ліги чемпіонів проти французького ПСЖ. Так, моменти біля воріт суперника “біло-голубі” створювали, особливо в першому таймі, але ж не забили... Натомість парижани своїми можливостями скористалися.

План Олега Блохіна, який повернувся на тренерську лаву, був приблизно таким: забити швидкий гол і спробувати зіграти на контратаках. “Динамо” активно розпочало поєдинок і могло забити. Прекрасну нагоду мав, зокрема, Гармаш, до якого після удару головою Гусєва відскочив м'яч. Денис пробивав із кількох метрів, але примудрився не влучити у ворота... Не забиваєш ти — забиває суперник. Цю футбольну істину двічі підтвердив футболіст ПСЖ Лавессі.

За словами Блохіна, в команді відсутня ігрова дисципліна. Деякі футболісти, розповів головний тренер, навіть скаржилися напряму президенту “Динамо”... Очевидно, у зимове міжсезоння в столичній команді будуть серйозні кадрові зміни.

В іншому матчі групи А “Порту” розгромив загребське “Динамо” — 3:0. Отже, боротьбу в Лізі чемпіонів навесні продовжать ПСЖ і “Порту”. Київське “Динамо” ж зіграє у Лізі Європи. Чемпіонська ліги киянам нині не до снаги...

Група А

І В Н П М О

1. “Порту” 5 4 1 0 9-2 13

2. ПСЖ 5 4 0 1 12-2 12

3. “ДИНАМО” К 5 1 1 3 5-9 4

4. “Динамо” З 5 0 0 5 0-13 0

Футбол. Ліга чемпіонів(матчі 21 листопада)

Група A

“Порту” — “Динамо” З 3:0

“Динамо” К — ПСЖ 0:2

Група B

“Арсенал” — “Монпельє” 2:0

“Шальке-04” — “Олімпіакос” 1:0

Група C

“Зеніт” — “Малага” 2:2

“Андерлехт” -” Мілан” 1:3

Група D

“Аякс” — “Боруссія” Д 1:4

“Манчестер Сіті” — “Реал” 1:1

За тур до завершення групового етапу в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів вийшли “Порту”, ПСЖ, “Шальке-04”, “Арсенал”, “Малага”, “Мілан”, “Боруссія” Д, “Реал”, “Шахтар”, “Баварія”, “Валенсія”, “Барселона” і “Манчестер Юнайтед”.

Схожі новини