Передплата 2024 «Добра кухня»

Збірній Англії Ібрагімович забив чотири...

Чи втримає шведського форварда захист київського «Динамо»?

У середу, 21 листопада, київське “Динамо” проведе на “Олімпійському” матч футбольної Ліги чемпіонів із французьким ПСЖ. Це момент істини для “Динамо”: аби зберегти надію на вихід в 1/8 фіналу Ліги, “Парі Сен-Жермен” треба обов’язково обігрувати. Як сказав колишній футболіст “Динамо” Владислав Ващук, “перемога потрібна будь-якою ціною”... Однак чи здатне теперішнє київське “Динамо” виконати це завдання?

Перший матч із ПСЖ у Парижі кияни програли за всіма статтями — 1:4. У вересні французький клуб був на голову сильнішим... Зараз у “Динамо” спад. В останньому турі чемпіонату Прем’єр-ліги кияни безвольно поступилися на виїзді донецькому “Металургу”... З іншого боку, ПСЖ програв свої два останні домашні поєдинки у чемпіо­наті Франції. “Зараз настає дуже важливий момент у сезоні, — заявив напередодні матчу в Києві італійський тренер парижан Карло Анчелотті. — Це неприйнятно — програти два матчі поспіль на своєму полі. Ми повинні переламати ситуацію”. Головним “ломом” Анчелотті буде його форвард Златан Ібрагімович. Швед зараз просто у фантастичній формі. Тиждень тому в товариському матчі збірних Швеції і Англії Златан “відвантажив” родоначальникам футболу аж чотири голи! (Шведи виграли 4:2). Отже, саме стримання Ібрагімовича буде найбільшим головним болем динамівських оборонців. Зупинити Ібрагімовича буде складно: киянам обов’язково треба забивати, значить, вони підуть уперед — і відкриються вільні зони... Натомість Жеремі Менез, який добряче потріпав захист “Динамо” у вересневому матчі, у Києві не зіграє. Травмовані також Бодмер, Жалле і Гамейро.

Букмекери ставили на парижан...

Контора bwin приймала ставки на перемогу «Динамо» з коефі­цієнтом як 2,9:1, на перемогу ПСЖ — 2,35:1. Нічию букмекери вважали найменш імовірним результатом — 3,3:1.

Група A

І В Н П М О

1. “Порту” 4 3 1 0 6-2 10

2. ПСЖ 4 3 0 1 10-2 9

3. “ДИНАМО” К 4 1 1 2 5-7 4

4. “Динамо” З 4 0 0 4 0-10 0

Схожі новини