«Укрзалізниця» почала тестувати обіди
- 30.12.2024, 11:30
- 476
На «Укрзалізниці» у тестовому режимі запустили повноцінні обіди на обраних потягах. Меню розробив Євген Клопотенко
/wz.lviv.ua/images/news/_cover/525580/img1369.jpeg)
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найбільш очікуваних оновлень у сервісі «Укрзалізниці».
Відтак із цього тижня розпочинають випробування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
- № 351/352 Київ — Кишинів
- № 95/96 Київ — Рахів
- № 29/30 Київ — Ужгород
- № 4/3 Запоріжжя — Ужгород
Меню обідів розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.