Передплата 2025 «Неймовірні історії життя»

«Укрзалізниця» почала тестувати обіди

  • 30.12.2024, 11:30
  • 476

На «Укрзалізниці» у тестовому режимі запустили повноцінні обіди на обраних потягах. Меню розробив Євген Клопотенко

Фото Укрзалізниці
Фото Укрзалізниці

Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найбільш очікуваних оновлень у сервісі «Укрзалізниці».

Відтак із цього тижня розпочинають випробування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:

  • № 351/352 Київ — Кишинів
  • № 95/96 Київ — Рахів
  • № 29/30 Київ — Ужгород
  • № 4/3 Запоріжжя — Ужгород

Меню обідів розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.

Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.

Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:

  • карпатські деруни;
  • омлет із житомирських яєць;
  • курку з подільською картоплею та овочами;
  • кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.