Передплата 2025 «Добрий господар»

У «Дії» розпочався рекрутинг до Армії дронів (ВІДЕО)

  • 17.10.2024, 13:45
  • 356

Відтепер у застосунку можна подати заяву онлайн, здійснити співбесіду з рекрутером і підписати контракт із підрозділом без відвідування ТЦК

Фото ілюстративне із сайту Мілітарний
Фото ілюстративне із сайту Мілітарний

Про це заявив очільник Мінцифри Михайло Федоров.

За його словами, після такого рекрутингу людину скерують у той підрозділ, куди подавала заяву, а на базову військову підготовку потрапить з уже підписаним контрактом.

«Дрони стали геймчейнджерами на полі бою, пташки за кілька тисяч знищують техніку за мільйони. Ставайте частиною війни технологій — подавайте заяву про рекрутинг у Дії, щоб бачити результати своєї роботи в новинах.

Мотивовані бійці повинні стати основою війська, в межах Армії дронів ми сформували та укомплектували сотні ударних рот, навчили десятки тисяч операторів, які працюють за новою доктриною та щотижня уражають сотні одиниць ворожої техніки. Щоб кваліфікованих операторів ставало ще більше, Міноборони вже почали сертифіковувати приватні школи операторів БпЛА, а рекрутинг у Дії — логічний наступний крок для тих, хто визначився, ким хоче бути в цій війні", — йдеться у його повідомленні.