Передплата 2025 ВЗ

Військові з КНДР облаштували собі полігон поблизу Маріуполя, — партизани

  • 13.10.2024, 18:50
  • 166

Український партизанський рух «СРОК» («Смерть російським окупантам і колаборантам») стверджує, що його представники знайшли місце перебування військовослужбовців КНДР в окупованій частині Донеччини

Фото ілюстративне із сайту Мілітарний
Фото ілюстративне із сайту Мілітарний

Український партизанський рух «СРОК» («Смерть російським окупантам і колаборантам») стверджує, що його представники встановили місце перебування військовослужбовців КНДР в окупованій частині Донеччини. Відповідне повідомлення з’явилося на ТГ-каналі руху.

«Відомо про активну роботу трьох полігонів у Маріупольському районі, особливо привертає увагу полігон у районі селища Сартана, обладнаний за участю північнокорейського контингенту. Там відбуваються інтенсивні тренування зі ствольною артилерією, що спростовує інформацію про дефіцит снарядів.

Північнокорейські інструктори займаються облаштуванням полігону і, ймовірно, на даний момент почуваються впевнено і в безпеці, оскільки багато жителів Сартанської громади пішли на активну співпрацю з окупантом", — зазначив український партизанський рух «СРОК», що переважно діє на Приазов'ї.