Передплата 2025 ВЗ

Львів'ян запрошують долучитись до благодійного заходу «День Здоров’я для Перемоги-2024»

  • 09.10.2024, 17:37
  • 385

Подію присвятили Міжнародному дню лікаря, який зазвичай святкують першого понеділка жовтня

Фото pexels
Фото pexels

Благодійна подія «День Здоров’я для Перемоги-2024» відбудеться в суботу, 12 жовтня 2024 р. з 11:00 до 16:00. Місце проведення — Майдан Святого Папи Римського Івана Павла II, 1 (Біля Храму Різдва Пресвятої Богородиці).

Як повідомили організатори, заплановане відкриття стежок для теренкуру та скандинавської ходи в Парку імені Святого Папи Римського Івана Павла II (вхід від вул. Червоної Калини 58Б). У програму заходу включені оздоровчі елементи скандинавської ходи та теренкуру.

Під час благодійної акції львів'яни матимуть можливість визначити серцево-судинний ризик, провести флюорографію, консультації кардіолога, психолога, отримати знання зі здорового харчування та ментального здоров’я, освоїти основи долікарської допомоги, зупинки кровотеч, безпеки поведінки зі зброєю.

Протягом усього часу буде працювати благодійний ярмарок та майстер-класи, зібрані кошти будуть спрямовані на медичне забезпечення військових, а саме на наплічники для військових медиків.

Лікарі запрошують долучитись громаду Львова, тимчасово переселених осіб разом з дітьми. А також всіх, хто веде або ж тільки розпочинають вести активний та здоровий спосіб життя і не хочуть хворіти. Своїм прикладом лікарі різних спеціальностей покажуть, що робити, щоб бути здоровим.

Контактна особа: Президент СФУЛТ, професор Андрій Базилевич +380 674 473 221 abazylevych@ukr.net

Організатори: Українське Лікарське Товариство у Львові та Світова Федерація Українських Лікарських Товариств — СФУЛТ, ЛНМУ ім. Данила Галицького, управління ОЗ, освіти і екології ЛМР, 4 міська поліклініка, Другим територіальними медоб'єднаннями Львова та багато інших.