Передплата 2024 «Добрий господар»

Дівчина Павла Дурова втратила дитину після його затримання: деталі

  • 06.10.2024, 19:45
  • 172

Гендиректор Telegram Павло Дуров розповів, як його супутниця втратила дитину після його затримання

Фото із соцмереж Павла Дурова
Фото із соцмереж Павла Дурова

За словами Дурова, його затримали у Парижі 27 серпня 2024 року. На третій день утримання в поліцейському відділку, без доступу до зв’язку, він дізнався від свого адвоката про вагітність Вавилової.

«Того дня в мене був черговий багатогодинний допит у поліції. Між запитаннями я поцікавився у свого адвоката, чи прийде на допит моя Юлія. Він відповів, що вона повинна була прийти, але не змогла.

Я натиснув на нього, щоб він пояснив причину. «Злякалася? Поїхала з Парижа?», — запитав я. Він завагався. «Вона вагітна», — нарешті сказав він", — розповів Дуров, відтворюючи хронологію подій.

За словами Юлії, вагітність протікала нормально, вона готувалася до батьківства, однак 4 жовтня її лікар повідомив їй жахливу новину. За його словами, серцебиття плоду припинилося на 10-му тижні вагітності.

«Два дні тому вона відвідувала лікаря, який спостерігав її вагітність. У мене був розпал мого 12-годинного робочого дня, коли Юля надіслала мені смайлики, що плачуть, з кабінету лікаря. Я одразу зрозумів, щось з нею не так», — зауважив гендиректор Telegram.

Наступного дня була операція.

«Нам вдалося впоратися з такою кількістю справ одразу. Але для маленького це було забагато», — підсумувала Юлія.