Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У готелі в Броварах вбили львів'янина

  • 04.10.2024, 14:15
  • 327

У Броварах Київської області напередодні, 3 жовтня, застрелили 48-річного львів'янина. Поліція затримали підозрюваних — ймовірного замовника та вбивцю

Фото: поліція Київщини
Фото: поліція Київщини

Про це поінформували у пресслужбі поліції Київщини.

Про те, що у готелі відбулося вбивство, поліцію сповістила адміністраторка закладу. Жінка почула звуки пострілів і пішла дізнатись, що відбувається, та виявила в одному з номерів тіло чоловіка.

«На місці події поліцейські встановили, що загиблим є 48-річний мешканець Львівщини. У чоловіка були наявні вогнепальні поранення в області голови, грудної клітини та живота. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події. Також поруч із тілом виявлені гільзи від вогнепальної зброї», — йдеться у повідомленні.

Згодом правоохоронці затримали двох підозрюваних у злочині, обоє кияни.

За даними слідства, через неприязні стосунки, киянин вмовив свого товариша вбити чоловіка. Той прийшов у номер, здійснив кілька пострілів і втік.

«Під час обшуку поліцейські вилучили у виконавця вбивства пістолет, патрони, три ручні гранати типу РГД-5 та одну гранату Ф-1. Окрім цього, знайдено та вилучене знаряддя вбивства, пістолет, його направлено для проведення відповідної експертизи», — розповіли у поліції.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за фактом умисного вбивства за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавленні волі.

Схожі новини