Передплата 2024 ВЗ

У Львові планують створити ще два ветеранські центри

  • 12.09.2024, 16:45
  • 257

Ветеранські центри, як окремі простори, планують створити ще у двох локаціях. Під час чергової сесії депутати міськради погодили здійснення місцевого запозичення до бюджету Львівської громади, аби здійснити ремонтні роботи

Фото із сайту Львівської міськради
Фото із сайту Львівської міськради

Перший великий центр допомоги воїнам та їх рідним у Львові заснували 8 років тому на вулиці Пекарській, 41.

Аби масштабувати цю роботу, у кожному районі міста облаштовують окремі центри, де ветерани та їх рідні можуть отримати послуги та різні консультації, допомогу юриста чи психолога, або просто організувати дозвілля і поспілкуватися із побратимами чи родинами Героїв.

Перший такого формату офіс для ветеранів запрацював на вул. Ген. Чупринки, 85, і зараз їх планують створити на вул. Шевченка, 374 та вул. Липинського, 11. Тому місто здійснює запозичення коштів з державного бюджету на фінансування ремонтних робіт для облаштування цих двох центрів.

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій — один з перших в Україні центрів, який створили для воїнів та їх рідних, де допомогу вони отримують за принципом «рівний-рівному». Це, зокрема, різні консультації, безкоштовна юридична і психологічна підтримка, курси і навчання, як от англійська мова, різні майстерки і відпочинок для дітей захисників. Також центр приймає документи на міські виплати для родин захисників.

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій

вул. Пекарська, 41 (головний офіс) та вул. Ген. Чупринки, 85 (відділення)

телефон: 739 628 325

Схожі новини