Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Біля Глибокого росіяни готують танковий полк — ОТУ «Харків»

  • 06.09.2024, 11:12
  • 224

На Харківському напрямку спостерігається підвищення активності російських окупантів, у Вовчанську противник продовжує штурмові дії у районі багатоповерхової забудови

Фото: ОТУ «Харків»
Фото: ОТУ «Харків»

Про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ОТУ «Харків».

"Оперативна обстановка на Харківському напрямку залишається напруженою та характеризується підвищеною активністю противника. В районі населеного пункту Глибоке підрозділи 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії приведені в підвищену бойову готовність, проводять інженерну розвідку маршрутів висування з метою активізації штурмових дій. Поблизу Лукʼянців здійснив евакуаційні заходи, провів логістичне забезпечення на передових позиціях 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу", — йдеться в повідомленні.

Крім того, у Вовчанську противник продовжує штурмові дії у районі багатоповерхової забудови. Веде повітряну розвідку районів міста з метою виявлення підрозділів Сил оборони. Поповнив поточний некомплект штурмових груп.

Як зазначається, протягом минулої доби відбулося 7 бойових зіткнень. Російські окупанти також завдали 2 авіаудари з використанням 4-х КАБів та завдали 29 ударів дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України окупанти обстріляли 420 разів. Від початку цієї доби триває 1 бойове зіткнення у районі Вовчанська.

Схожі новини