Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Покровському напрямку з початку доби ЗСУ відбили понад 30 атак

  • 24.08.2024, 18:25
  • 197

На фронті від початку доби відбулось 96 бойових зіткнень, на Покровському напрямку Сили оборони відбили 31 атаку, вісім боїв досі продовжуються

Фото: Генеральний штаб Збройних сил України
Фото: Генеральний штаб Збройних сил України

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 16:00 суботи, 24 серпня.

Сьогодні від вогню ворожої артилерії та мінометів постраждали райони населених пунктів Порозок, Шалигине, Глухів, Славгород, Мезенівка, Велика Писарівка, Дмитрівка, Іскрисківщина, Бояро-Лежачі, Бачівськ, Вільна Слобода, Стрілецька Пушкарка, Пономаренки, Середина-Буда, Блешня, Михайлівське, Карповичі, Ободи, Нововасилівка, Степне, Олександрівка.

Крім цього, росіяни завдали авіаударів КАБами, зокрема, по Юнаківці, Біловодах, Дружбі, Річках, Великій Писарівці, Кіндратівці, Первомайському, Білопіллю, Катеринівці, Пожні, Микитівці, Ходиному, Бунякиному, Славгороду, Угроїдах, Порозку, Пушкарях, Прогресу, Грем’ячу, Карповичах.

На Харківському напрямку відбулося три боєзіткнення поблизу Глибокого та Вовчанська, де наразі тривають два бої.

На Куп’янському напрямку ворог проводив шість наступальних дій у бік Новоселівки, Стельмахівки та Синьківки. На цей час продовжуються дві атаки.

Також росіяни запустили НАРи у район Петропавлівки.

На Лиманському напрямку відбулося шість бойових зіткнень. Ворог штурмував позиції українських захисників неподалік Дружелюбівки, Макіївки, Новосадового. П’ять боїв завершені, один — досі триває.

На Сіверському напрямку українські захисники зупинили два ворожих штурми біля Спірного та Виїмки. Зараз Сили оборони відбивають атаку поблизу Верхньокам’янського.

На Краматорському напрямку загарбницька армія наступала у бік Ступочок, Часового Яру та Калинівки. Загалом відбулося 12 боєзіткнень, три з яких досі продовжуються.

На Торецькому напрямку відбулося дев’ять боєзіткнень біля Диліївки, Торецька, Неліпівки та Нью-Йорка. Зараз триває один бій.

Крім цього, загарбники завдали три авіаудари по Диліївці та Дружбі.

На Покровському напрямку росіяни здійснили 39 штурмових дій у районах населених пунктів Воздвиженка, Зелене Поле, Миролюбівка, Гродівка, Калинове, Новогродівка та Птиче. Сили оборони України стримують натиск військ рф та відбили 31 атаку, вісім боїв досі продовжуються. Втрати ворога на цьому напрямку уточнюються.

Також ворог завдав два авіаудари, скинувши КАБ по Мемрику та запустивши НАРи у бік Олександрополя.

На Курахівському напрямку загарбники 12 разів атакували поблизу Красногорівки, Карлівки, Георгіївки та Костянтинівки. Дев’ять боєзіткнень завершено, три — тривають.

На Времівському напрямку ворог тричі безрезультатно штурмував українські позиції біля Вугледару, Водяного та Катеринівки.

На Оріхівському напрямку відбулося три боєзіткнення поблизу Новоандріївки та Щербаків, де досі триває один бій. До того ж росіяни запустили 32 НАРи по Лобковому, П’ятихатках та Новоандріївці.

На Придніпровському напрямку загарбники, залучивши авіацію, завдали авіаударів КАБами по районах Новотягинки, Бургунки, Томариного та Зміївки.

На інших напрямках фронту — без особливих змін.

Схожі новини