Передплата 2024 «Добре здоров’я»

За вказівкою влади демонтували вітальні борди «Армія. Мова. Віра. Незалежність», — Фонд Порошенка

  • 24.08.2024, 09:45
  • 215

У фонді Порошенка заявив, що за вказівкою влади демонтували вітальні борди «Армія. Мова. Віра. Незалежність»

Фото: Фонд Порошенка
Фото: Фонд Порошенка

Про це повідомили на сторінці організації.

«Цього дня для нас важливо було підкреслити, що основи Державності та Незалежності - це Армія. Мова. Віра. ЄС. НАТО. Україна. Проте таке наше привітання сподобалося не всім, і влада через тиск на компанії, які друкували і розміщували борди, через втягування правоохоронних органів, змусила ці борди зняти. Нам важко збагнути, що, зокрема, Служба безпеки України має проти „ЄС. НАТО. України“. І трактувати це інакше, аніж антидержавну діяльність, складно. Так, ми переконані, що правдивість державницької формули Порошенка „Армія. Мова. Віра“ сьогодні є доведеною самим життям», — заявили у фонді.

«А формула „ЄС. НАТО. Україна“ — це шлях, який дасть нам ті гарантії незалежності і демократії, при яких, зокрема, неможливим буде тиск на бізнес та бєспрєдєльні політиканські забаганки до правоохоронних органів знімати привітання з Днем Незалежності, бо вони комусь не сподобалися. Надто російський стиль не пасує незалежній Україні», — йдеться у повідомленні.

В організації нагадали, що Фонд Порошенка вже допоміг українській армії на понад 5 млрд грн. Він наповнюється суто грошима родини Порошенків і за вітальні борди сплачено відповідно до укладених угод.

«Ми переконані, що Україна відстоїть свою Незалежність і стане частиною Європейської спільноти. Ми віримо, що в ЄВРОПЕЙСЬКІЙ Україні буде верховенство права і гідність — як право кожного. Зі святом!», — додали у фонді.

Схожі новини