Передплата 2024 «Добрий господар»

Коли громадська вбиральня на площі Ринок розпочне свою роботу?

  • 21.08.2024, 17:30
  • 150

До кінця цього тижня розпочне працювати громадська вбиральня на пл. Ринок, 1 (з північної сторони міської Ратуші)

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

Для відвідувачів усіх пільгових категорій користування вбиральнею буде безкоштовним. Для решти вартість становитиме 20 грн.

«Вбиральнею на пл. Ринок зможуть користуватися усі мешканці міста Львова, а також туристи та гості міста. Вартість послуги користування вбиральнею становити 20 грн для звичайних осіб, а для всіх пільгових категорій вона буде безкоштовною, зокрема для пенсіонерів.

Плануємо, що на початок вбиральня працюватиме 7 днів на тиждень, з 10:00 год і до 19:00 год. При потребі графік роботи може бути відкориговано", — розповіла Ірина Тихоліз, керівниця ЛКП «Ратуша сервіс».

«Вбиральнею на пл. Ринок зможуть користуватися усі мешканці міста Львова, а також туристи та гості міста. Вартість послуги користування вбиральнею становити 20 грн для звичайних осіб, а для всіх пільгових категорій вона буде безкоштовною, зокрема для пенсіонерів. Плануємо, що на початок вбиральня працюватиме 7 днів на тиждень, з 10:00 год і до 19:00 год. При потребі графік роботи може бути відкориговано», — розповіла Ірина Тихоліз, керівниця ЛКП «Ратуша сервіс».

Схожі новини