Передплата 2024 «Добрий господар»

Як Львів святкуватиме День Незалежності України

  • 21.08.2024, 12:45
  • 206

Цього тижня Україна святкуватиме День Державного прапора (23 серпня) та День Незалежності (24 серпня). Львів'ян та гостей міста запрошують відвідати тематичні заходи у різних локаціях міста

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

Ключовою подією з нагоди відзначення 33 річниці з проголошення незалежності стане публічна лекція громадського діяча та народного депутата шести скликань Ярослава Кендзьора, який зняв на свою камеру унікальні кадри становлення України. Подію модеруватиме актор та засновник відеоблогу «Загін Кіноманів» Віталій Гордієнко. Під час події покажуть унікальні архівні кадри з засідання Верховної Ради УРСР 24 серпня 1991 року, які знімав сам Ярослав Кендзьор.

Щоб відвідати подію, яка розпочнеться у суботу о 17:00 у дворику Ратуші, потрібно заповнити коротку реєстраційну форму.

Також у цей день о 15:00 на площі Ринок виступить оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Ввечері 24 серпня з 20:45 до 22:00 також на площі Ринок можна буде побачити вуличну виставу від мистецького об'єднання «Хвиля», що поєднає у собі поезію, музику та ліхтарі з лози та паперу.

Окрім того, на території Львівської громади відбудеться чимало лекцій, флешмобів та концертів, приурочених до головних державних свят України. З детальним переліком всіх подій, часом та місцем їх проведення можна ознайомитись нижче.

Схожі новини