Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Т.в.о. гендиректора Охматдиту виконуватиме Олександр Урін — Ляшко

  • 17.08.2024, 20:20
  • 326

Виконання обов’язків генерального директора Охматдиту тимчасово покладено на Олександра Уріна, який очолює відділення інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій Охматдиту

Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ

Про це міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко повідомляє у Фейсбуці.

«Сьогодні зустрівся з декількома завідувачами відділень лікарні, аби почути їхні думки, обговорити бачення, як має рухатись та розвиватись Охматдит далі, а також хто готовий очолити цей рух в складний час та має довіру колег. За результатами зустрічі, з урахуванням порад лікарів, прийняв рішення тимчасово покласти виконання обов’язків генерального директора Охматдиту на Олександра Уріна, який нині очолює відділення інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій Охматдиту», — написав Ляшко.

Він зазначив, що колектив лікарні довіряє Уріну, зі свого боку міністр теж буде всіляко підтримувати рішення, які зроблять Охматдит ще кращим.

«А ми сьогодні напрацювали їх чимало. Скоро поділимося. Вдячний кожному, хто відгукнувся та готовий активно працювати, аби наша медична система розвивалась», — відзначив Ляшко.

Як повідомлялося, генеральний директор Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» Володимир Жовнір був відсторонений від виконання обов’язків до завершення перевірок Національною поліцією України, іншими правоохоронними органами та комісією Міністерства охорони здоров’я.

Схожі новини