Передплата 2024 ВЗ

В Україні з різних причин знеструмлені 488 населених пунктів

  • 17.08.2024, 12:45
  • 211

За добу 16 серпня енергетики відновили електропостачання понад 6 тис. споживачів, які знеструмлювалися через бойові дії. Станом на ранок в Україні без світла залишаються 488 населених пунктів

Фото: Львівський портал
Фото: Львівський портал

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

«Минулої доби енергетики відновили живлення для 6456 споживачів, знеструмлених внаслідок бойових дій. Загалом через бойові дії та техпорушення на ранок залишаються без електропостачання 488 населених пунктів», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у Донецькій області через бойові дії вимикалась кабельна лінія, знеструмлювалась підстанція. У Запорізькій області ворог намагався атакувати БПЛА територію підстанції, пошкоджень та постраждалих немає.

Також у Міненерго зауважили, що у Хмельницькій області з технологічних причин вимикались дві повітряні лінії, живлення відновлено.

У Львівській області через технологічні порушення двічі короткостроково вимикалась повітряна лінія, споживачі не знеструмлювались.

У Закарпатській області через технологічні порушення знеструмлювались підстанція та приєднані до неї побутові споживачі, живлення відновлено для всіх споживачів.

У Вінницькій області з технологічних причин знеструмлювались кілька підстанцій та побутові споживачі, живлення відновлено за резервною схемою.

-

Схожі новини