Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кредобанк підтримав ХІ фестиваль «Музика в старому Львові»

  • 16.08.2024, 15:11
  • 278

Кредобанк вже традиційно виступив генеральним партнером одинадцятого Міжнародного фестивалю «Музика в старому Львові», який цьогоріч триватиме до 1 вересня 2024 року

Захід відбувається одночасно й у партнерстві з фестивалем «Музика у старому Кракові», що є важливою подією у сфері культурної співпраці України та Польщі.

Незмінною концепцією фестивалю «Музика в старому Львові» є представлення Львова як міста з особливим архітектурно-історичним ландшафтом, пам’ятками європейської культури та історії, традиціями, інтерактивними ідеями та креативними реаліями. У рамках цьогорічного фестивалю відбудеться вісім подій у кількох локаціях, зокрема — Латинському катедральному соборі, Музеї історії релігії, дзеркальному залі Львівської національної опери та Львівській національній філармонії імені Мирослава Скорика у Львові.

«Кредобанк незмінно підтримує фестиваль „Музика в старому Львові“ майже від часу його заснування. Цей фестиваль — важливий проект для культурних взаємин України та Польщі, якому не завадила ні пандемія, ні війна. За 11 років роботи цей українсько-польський культурний проект вже став невід'ємною частиною літнього культурного простору Львова і Кракова та майданчиком для презентації українського та польського мистецтва класичної музики», — говорить директор департаменту комунікацій АТ «Кредобанк» Віктор Гальчинський.

Фестиваль відкрився 15 серпня у фойє Львівської національної філармонії подією «Літнє бароко» -- виконанням творів Арканджело Кореллі, Антоніо Вівальді, Ґеорґа Філіпа Телеманна, Дмитра Бортнянського, Ніколи Маттейса, Клода Бальбатра та Марко Уччеліні від ансамблю давньої музики Terra Barocca. З інших цікавих подій фестивалю варто відзначити концерт творів львівських композиторів різних епох від квартету львівських музикантів «Libertè» у дзеркальній залі львівської Опери 18 серпня, програма української органної музики у Музеї історії релігії 25 серпня та концерт імпровізацій німецького органіста Бйорна О. Віде у Латинському катедральному соборі 31 серпня. Фестиваль завершиться 1 вересня виконанням твору «Missa» латиського композитора Петріса Васкса Галицьким академічним камерним хором та Академічним камерним оркестром «Віртуози Львова».

Організатором фестивалю впродовж цих років незмінно є Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика. Арт-директор фестивалю — народний артист України Сергій Бурко.

З повною програмою подій цьогорічного фестивалю «Музика в старому Львові» можна ознайомитись тут.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує малий, середній та великий бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм та грантів у межах співпраці з ЄБРР та Європейською комісією, а також бере активну участь в державних програмах підтримки українського бізнесу. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Пресслужба АТ «Кредобанк»

Схожі новини

Читайте також