Передплата 2024 «Добрий господар»

Кредобанк співпрацює з представництвом Stellantis в Україні з продажу авто в лізинг

  • 27.09.2024, 10:07
  • 171

Кредобанк співпрацює з українським представництвом концерну Stellantis із продажу автомобілів у лізинг для бізнесу. У рамках співпраці українські компанії та підприємці можуть придбати автомобілі ключових брендів концерну — Peugeot, Citroen, Opel та Jeep у фінансовий лізинг на вигідних умовах

У фінансовий лізинг автомобілі можна придбати на строк від 12 до 60 місяців за ставкою від 12,3% річних. Купуючи автомобілі з послугою лізинг, компанія отримує відстрочку зі сплати витрат на страхування КАСКО та ОСЦПВ, на реєстрацію автомобіля, сплату збору до Пенсійного фонду та транспортний податок при купівлі авто вартістю понад 3,2 мільйона гривень, оскільки вони включені до щомісячного лізингового платежу і розподілені на весь строк лізингу. Аванс складає від 20% вартості автомобіля.

Також фінансування від Кредобанку може бути поєднане з гарантіями Європейського банку реконструкції та розвитку та умовами державної програми «Доступний фінансовий лізинг 5−7-9%».

«Співпраця Кредобанку з українським представництвом концерну Stellantis дасть змогу українським компаніям купувати нові автомобілі Peugeot, Citroen, Opel та Jeep у — фінансовий лізинг на вигідних умовах. Купуючи автомобілі, компанії мають вибір широкої лінійки автомобілів від легкових до комерційних спеціального призначення, а також повний спектр фінансування від Кредобанку. Вони можуть обрати в дилерської мережі Stellantis саме той транспорт, який потребує їх бізнес, та отримати фінансування на спеціальних умовах від Кредобанку з урахуванням їх діяльності і потреб. Компанії також можуть додатково заощадити завдяки участі у державній програмі „Доступний фінансовий лізинг 5−7-9%“ та іншим спеціальним пропозиціям. Запрошуємо бізнес оцінити переваги придбання авто з фінансуванням від Кредобанку», -- говорить Ольга Рябуха, директор департаменту лізингу АТ «Кредобанк».

Кредобанк є активним учасником українського ринку бізнес-кредитування та лізингу. За даними Української асоціації лізингодавців, банк входить до ТОП-5 банків-лідерів за обсягами лізингового портфеля в Україні. За 6 місяців 2024 року банк прокредитував українські підприємства на більш як 4,8 млрд грн та уклав лізингових угод на 427 млн грн за вартістю куплених активів.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує малий, середній та великий бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм та грантів у межах співпраці з ЄБРР та Європейською комісією, а також бере активну участь в державних програмах підтримки українського бізнесу. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Департамент комунікацій АТ «Кредобанк»

Схожі новини