Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Магнітні бурі на 19 — 25 серпня 2024 року

За попередніми прогнозами учених, цього тижня космічна погода очікується доволі нестабільною. Дням зі слабким рівнем геомагнітної насиченості магнітосфери Землі прийдуть на зміну дні із помірним, поміж якими вклиниться день із сильним збуренням геомагнітного фону нашої планети

Слабкий рівень геомагнітної напруженос­ті прогнозують лише 19, 20, 21 та 25 серпня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть потерпати від безсоння та порушення сновидінь, підвищеної чутливості до змін погоди, погіршення пам’яті та концентрації, утруднення прийняття рішень, головного болю та слабкості, порушення травлення та апетиту, під­вищеної дратівливості та агресивності, зниження самооцінки та впевненості.

Помірного рівня геомагнітної напруженос­ті, як передбачають учені, слід очікувати 22, 24 серпня. У ці дні особи, чутливі до впливу маг­нітосфери, можуть відчувати підвищену тривож­ність та панічні атаки, зниження імунітету, за­паморочення та нудоту, порушення балансу та координації.

Сильного геомагнітного збурення, за пе­редбаченнями учених, слід очікувати 23 серп­ня. У цей день особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, від­мовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайте­ся не перевтомлюватися та уникати стресів, три­майте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посиле­не нездужання — звертайтеся до лікаря.

P. S. Це — попередній прогноз. Він не стовід­сотково достовірний. Адже спророкувати рап­тові спалахи на всесвітньому Світилі, їхню силу і наслідки впливу на нашу планету завчасно не­можливо. Найчіткіше про зміни геомагнітного поля Землі і їхній вплив на людей науковці можуть повідомляти за 2−3 дні до їх настання.

Схожі новини