Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Окупанти зайшли до Торецька, — Бутусов

  • 05.08.2024, 15:35
  • 335

російські окупаційні війська зайшли до Торецька на Донеччині та продовжують просування

Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ
Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ

Про це повідомив головний редактор Цензор. НЕТ Юрій Бутусов.

«Загрозлива обстановка у Торецьку. Ворог зайшов у місто та зачепився за околицю, продовжує повільно, але постійно просування малими штурмовими групами. Їх бʼють, знищують, але у росіян резерви, і вони мають тактичну ініціативу, тож можуть концентрувати свої сили на окремих важливих ділянках і створювати там значну перевагу.

Кілька наших підрозділів 32-ї механізованої бригади глибоко охоплені з флангів, мають значні втрати. Ворог атакує з кількох напрямків. росіяни також мають великі втрати, але у них більше поповнень, плюс велика кількість дронів та артилерії. Наші воїни тримають позиції навіть у такій важкій обстановці, але потрібні рішення командування", — йдеться у повідомленні.

За словами Бутусова, командування ОТУ (полковник Ледовой) не ухвалює необхідних рішень і не бере на себе відповідальність.

«Нема ні наказу на відхід, ні посилення резервами флангів. До чого це призведе? Або до повної втрати боєздатності або до оточення, наслідок буде один — повна втрата позицій у Торецьку.

Ворога можливо зупинити — але для цього потрібно, щоб припинилась брехня у доповідях. Зупинити ворога — значить організувати оборону на надійному рубежі, з відкритими шляхами логістики. Інакше місто не втримати, це розуміють усі командири. Якщо подивитись на карту Deep state, та на карту, яку склав Цензор. нет, очевидний загрозливий розвиток подій. Так само все це розуміє та бачить ворог", — додав журналіст.

Схожі новини