Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

росія визнала Порошенка терористом

  • 02.08.2024, 11:50
  • 369

російська влада визнала Петра Порошенка «терористом та екстремістом», а він у відповідь запропонував конкурс, щоб потролити русню

Фото із сайту Євросолідарності
Фото із сайту Євросолідарності

Петра Порошенка в рф визнали терористом та екстремістом. Відповідні документи пʼятий президент оприлюднив у соцмережах. Порошенко також оголосив конкурс на кращу назву для своєї «терористичної організації» і пообіцяв гарний приз для переможця.

«Ви знаєте, від чого зараз болить голова у росіян? Не тільки від FPV, скидів та роботи нашої арти. Нещодавно російський суд визнав мене терористом та ектремістом. Звісно, визнали мене екстремістом за речі, якими я пишаюся: за підтримку ЗСУ, за створення української церкви, за захист української мови. Але в їхньому кривосудді, щоб внести мене до реєстру, вони мають вписати туди назву терористичної організації, до якої я нібито належу. Шукають, судяться, відправляють запити в „мін'юст“. Тому пропоную спростити роботу цим виродкам», — написав Порошенко.

«Оголошую конкурс. Вигадайте назву для моєї „терористичної“ організації, яку ці потвори могли б написати у своїх документах. Повірте, вони дуже уважно стежать за моїми сторінками, особливо — у телеграмі, хай обирають. А той, хто придумає найкращу назву — отримає від мене подарунок, дуже особливий. Ваші варіанти пишіть у коментарях», — запропонував лідер «Євросолідарності».

Схожі новини