Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Харківському напрямку росіяни збивають українські дрони мисливськими рушницями

  • 30.07.2024, 13:30
  • 168

Російські загарбники поблизу Глибокого на Харківському напрямку почали масово використовувати мисливські рушниці для протидії безпілотникам Сил оборони України

Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ

Про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ОТУ «Харків».

Зокрема, як йдеться в повідомленні, в районі населених пунктів Глибоке та Вовчанськ ворог проводить поповнення поточного некомплекту штурмових груп, здійснює розвідку маршрутів висування, зафіксовано здійснення логістичного забезпечення підрозділів противника з допомогою БпЛА.

«Поблизу Глибокого для протидії БпЛА Сил оборони України окупанти почали масово використовувати мисливські рушниці. Крім того, відмічено застосування окупантами аерозольних гранат К-51», — поінформували в ОТУ «Харків».

За інформацією пресслужби, загалом протягом минулої доби на Харківському напрямку відбулося 5 бойових зіткнень. Ворог завдав у напрямку позицій українських військ 11 авіаційних ударів із застосуванням 23-х КАБів, здійснив 44 удари дронами-камікадзе, а також 496 обстрілів українських позицій. Від початку цієї доби відбулося 2 бойових зіткнення у районі Вовчанська, одне з яких ще триває.

За минулу добу Сили оборони на Харківському напрямку знищили 47 одиниць озброєння та військової техніки росіян, втрати ворога — 123 особи, один окупант здався в полон.

Схожі новини