Передплата 2024 «Добрий господар»

Наталка Карпа виступить в парку «Джерело» біля Львова

  • 24.07.2024, 16:36
  • 188

У суботу, 27 липня, в оновленому Зоологічно-дендрологічному парку «Джерело», що в селі Оброшине неподалік Львова, відбудеться музичне дійство. Львів'ян та жителів області запрошують провести вікенд в атмосфері унікальної природи — серед рідкісних тварин та рослин — під звуки улюблених пісень. Початок події - о 17:00

У програмі заходів 27 липня в парку «Джерело» — виступ відомої співачки, заслуженої артистки України Наталки Карпи. Крім неї, відвідувачі парку матимуть нагоду почути сімейний квартет «Кудовби» (батько і сини), а також переможців всеукраїнських конкурсів «Осінній Львів — 2023», «Зимовий Львів — 2024», «Незабутня Квітка Цісик — 2024» та «Великодній Львів — 2024». А ще для дітей того дня — анімація, батути й інші розваги.
Утім, найбільше радісних емоцій як дітлахам, так і дорослим у Зоодендропарку «Джерело» дарує спілкування із природою. Тут зібрано унікальну колекцію кількасотлітніх дерев та екзотичних рослин, а також діє контактний зоопарк із неймовірно привітними оленями, єнотами, носухами, поні, павичами, фазанами, перепелами, куріпками, карликовими декоративними курми та іншими тваринками.

Цей дивовижний парковий комплекс в Оброшине (усього кілька кілометрів від Львова) — справжній артефакт, місце сили і первозданної природної краси. «Джерело» — локація, де починаються пригоди. Сам парк, оповитий легендами, засновано 1730 року. Сучасний статус він отримав 1983-го. Певний час парк занепадав і практично припинив своє існування… Та за останні півтори року отримав нове дихання — й тепер тут знову ожила природа!

Поблизу парку «Джерело» — старовинний Палац архієпископів. Цей ансамбль будівель, датований початком XVIII століття, є видатним зразком заміської садиби доби бароко в Україні.

На вхід у парк «Джерело» діють гнучка цінова політика, спеціальні пропозиції для груп і пільги для багатьох категорій. А щопонеділка цей унікальний заповідник безкоштовно можуть відвідати військові з родинами, жителі села Оброшине, діти-сироти до 14 років з опікунами. Крім того, керівництво «Джерела» періодично організовує безоплатні екскурсії для воїнів, які проходять реабілітацію на Львівщині, і для дітей з особливими потребами.

Схожі новини