Передплата 2024 «Добрий господар»

Нове життя хіта «Красива жінка незаміжня»

  • 23.07.2024, 14:37
  • 282

Сьогодні, 23 липня, відомій українській співачці, народній артистці України Аллі Кудлай — 70 років. До ювілею улюблена виконавиця мільйонів отримує подарунок — нову версію її найбільш знаного хіта «Красива жінка незаміжня», створену разом із музичним проєктом KOLABA

Пісню «Красива жінка незаміжня» написав народний артист України Анатолій Матвійчук три десятки років тому. У виконанні Алли Кудлай ця композиція одразу полюбилася жінкам. «Красива жінка незаміжня / Стоїть, задумавшись в метро. / В її очах печаль торішня, / А на вустах журби тавро. / Красива жінка незаміжня / Очей до вас не підійма. / Вона ще може бути ніжна, / Але в душі її зима», — у цих рядках себе впізнавали й продовжують впізнавати українки. Життєва, відверта, без гриму та прикрас історія десятиліттями додавала сил жінкам, які шукають свою долю, своє щастя.

Музичний проєкт KOLABA, який сміливо відроджує старі українські хіти й популяризує їх передовсім серед молодого покоління, дає нове життя пісні «Красива жінка незаміжня» у виконанні Алли Кудлай. Реліз синглу присвячений 70-літньому ювілею співачки.

— У день семидесятиліття Алли Кудлай ми раді представити нову інтерпретацію її життєвої пісні «Красива жінка незаміжня», — кажуть у KOLABA. — Цей хіт став символом сили та незалежності для багатьох тисяч жінок, які відкривають у собі нові можливості та вірять у свої сили. Ця пісня закликає до продовження свого шляху, попри усі життєві випробування, нагадуючи кожній жінці, що вона завжди красива і сильна, незалежно від віку.

Раніше KOLABA (львів'янин Андрій Павлеса та полтавчанин Владислав Крипак) дали друге дихання таким українським хітам: «А липи цвітуть» Іво Бобула, «Горобину ніч» Оксани Білозір, «Хрещатик» Павла Зіброва. Кожна із цих музичних колаборацій має мільйони прослуховувань у мережі та на радіо.

Схожі новини