Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Магнітні бурі у третій декаді липня 2024 року

За прогнозами учених-астрологів, у цей період слід очікувати геомагнітних гойдалок: дні зі слабким рівнем геомагнітної напруженості чергуватимуться із днями, в яких ця напруженість буде помірною, а також із сильними геомагнітними збуреннями

Слабкий рівень геомагнітної на­пруженості прогнозують 23, 24, 26, 27 липня. У ці дні особи із підвище­ною чутливістю до впливу магнітосфе­ри можуть відчувати погіршення сну та безсоння, підвищену втомлюваність та зниження енергії, іррадіацію іонізу­ючим випромінюванням, погіршення загального самопочуття.

Помірний рівень геомагнітної на­пруженості, як передбачають учені, слід очікувати 22, 25, 28, 31 липня. У ці дні особи, чутливі до впливу маг­нітосфери, можуть відчувати головний біль, слабкість та дратівливість, зни­ження психічної стабільності, головний біль та мігрень, розлади концентрації та пам’яті, підвищену дратівливість, порушення емоційної рівноваги, по­гіршення зору та слуху.

Сильного геомагнітного збурен­ня, за передбаченнями учених, слід очікувати 29 та 30 липня. У ці дні осо­би, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати запаморочення і по­чуття нестабільності, апатію та депре­сивний стан.

Щоб убезпечити здоров’я і само­почуття від впливу геомагнітних коли­вань, більше гуляйте, пийте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм ар­теріальним тиском. Якщо ж відчуваєте нездужання — звертайтеся до лікаря.

P. S. Слід мати на увазі, що попе­редні прогнози не є стовідсотково до­стовірними. Оскільки передбачення наслідків розвитку бурхливих проце­сів на Сонці із Землі - дуже складний процес, який не гаранутє абсолют­ного результату. Адже «метаболізм» всесвітнього Світила — непередба­чуваний. А тому спророкувати якісь раптові спалахи на ньому, їхню силу і наслідки впливу на нашу планету, за­вчасно неможливо. Саме тому у про­гнози, які подають ЗМІ (у тому числі і ми) в періодах, на які покладаються учені, космічна погода може вносити свої корективи (особливо у бік заго­стрення). Найчіткіше про зміни гео­магнітного поля Землі і вплив його на людей вони можуть давати за 2−3 дні до «прибуття» на нашу планету.

Схожі новини