Передплата 2024 «Добрий господар»

«Хто посміє ще рота відкрити на ЗСУ — отримає рішучу відповідь»

  • 04.07.2024, 09:14
  • 336

Порошенко жорстко звернувся до тих, хто підриває довіру до ЗСУ

"ЄС"
"ЄС"

Петро Порошенко, який сьогодні привіз бригадам на Харківщину FPV-дрони, Мавіки, комплекси РЕБ «Шатро», квадроцикли та іншу техніку, закликав припинити цькування ЗСУ та політичні інтриги навколо військових.

«Єдине, чим ми маємо зараз перейматися, — як наблизити Перемогу. Армія потребує захисту. Я категорично не сприймаю, коли розгортаються інтриги: то проти Залужного, то проти Сирського, то дискредитують командирів. Якщо хтось заздрить авторитету, рівню довіри до армії і керівництва ЗСУ, прошу на фронт. Завоюйте цю довіру, як це робить зараз особовий склад ЗСУ і силових підрозділів», — закликав Порошенко.

«Хто посміє ще рота відкрити на ЗСУ — отримає рішучу відповідь. З усією повагою, але ми не дозволимо паскудити честь наших військових. Ми їх захистимо. Нічого у вас не вийде! А ми продовжуємо допомагати армії», — пише пʼятий Президент.
Петро Порошенко цими днями передає на фронт велику партію техніки — для потреб ЗСУ куплені 4 тисячі FPV-дронів, сотні денних та нічних Мавіків, засоби РЕБ та квадроцикли. Також військовим передають прально-душові комплекси, екскаватори, вантажівки та іншу техніку — загалом на суму 90 млн грн.

Схожі новини