Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Санкції проти росії мають зміцнюватися з тим, щоб позбавити агресора можливості поповнювати свої запаси зброї»

  • 20.06.2024, 21:36
  • 284

Петро Порошенко провів зустріч з радником президента Франції, колишнім міністром оборони та закордонних справ Франції Жаном-Івом Ле Дріаном

«Ми обговорили ініціативу президента Еммануеля Макрона щодо союзницьких сил для України. У цьому контексті окрему увагу присвятили ситуації на фронті та потребам українського війська заради перемоги. Зокрема обговорили перспективи співпраці з французькими оборонними підприємствами в галузі спільного виробництва високотехнологічної зброї», — повідомив Порошенко у соцмережах.

Він подякував за важливу допомогу Франції та наголосив на тому, що чим більше і швидше Україна отримує всю необхідну зброю та амуніцію, тим швидшою буде наша спільна перемога.

«Наголосив, що санкції проти росії мають зміцнюватися з тим, щоб позбавити агресора можливості поповнювати свої запаси зброї. У першу чергу, це стосується енергетичного сектора, атомної енергетики та зрідженого газу», — переконаний пʼятий президент.

Як повідомлялось, Петро Порошенко бере участь у престижній міжнародній виставці передових систем наземної та повітряної безпеки Eurosatory 2024 у Франції. Ця виставка відбувається раз на два роки і є однією з найосновніших міжнародних подій у світі озброєнь.

Петро Порошенко проведе переговори з провідними світовими виробниками високотехнологічної зброї та амуніції, а також обговорить перспективи укладення контрактів, спрямованих на зміцнення військового потенціалу Збройних Сил України.

Схожі новини