Передплата 2024 «Добра кухня»

На Харківщині за добу росіяни пошкодили 12 будинків

  • 19.06.2024, 16:30
  • 287

У Харківській області за добу внаслідок російських обстрілів пошкоджені 12 будинків, пошта, клуб та адміністративний будинок, троє людей зазнали поранень

Фото: Дивись інфо
Фото: Дивись інфо

Про це у Фейсбуці повідомив голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

У дачному селищі Родичі Харківського району під час прогулянки 7-річний хлопець підняв вибуховий пристрій (попередньо міну «пелюстка»), який здетонував та завдав тілесні ушкодження. Дитину госпіталізували.

У селі Білий Колодязь Чугуївського району Вовчанської територіальної громади внаслідок удару БПЛА пошкоджено приватний будинок.

У Слатиному Дергачівської територіальної громади внаслідок авіаобстрілу пошкоджено 11 житлових будинків. Постраждала жінка.

У Симинівці Чугуївського району внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю пошти, клубу, магазину та будівлю старостинського округу.

У Курилівці Куп’янського району внаслідок обстрілу отримав поранення чоловік, його госпіталізували до медичного закладу.

На Харківському напрямку сьогодні відбулося шість бойових зіткнень. Українські війська стали на заваді чотирьом атакам росіян у районі Вовчанська. Відбиття ще двох штурмових дій ворога в районах Вовчанська та Липців триває, зауважив очільник ОДА.

Схожі новини