Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині через ворожий обстріл поранено двох чоловіків (ОНОВЛЕНО)

  • 19.06.2024, 08:30
  • 676

У ніч проти 19 червня російські війська атакували село Малехів у Львівській області. Загалом росіяни атакували область 5 «шахедами»

Фото: Андрій Садовий
Фото: Андрій Садовий

Сили ППО знищили всі цілі, однак внаслідок обстрілу зазнали поранення 2 чоловіків.

Про це повідомили мер Львова Андрій Садовий та очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Під час першої тривоги окупанти випустили 4 дрони, які були знищені протиповітряною обороною. Під час наступної тривоги Львівщину атакував ще один безпілотник, який також вдалося знищити.

Утім, внаслідок ворожого обстрілу поранень зазнав 47-річний чоловік, охоронець. Його госпіталізували, наразі він у стані середньої тяжкості. Окрім цього, пошкоджений багатоповерховий житловий будинок та офісне приміщення, вибито 20 вікон. У приватному секторі вибито вікна у 5 будівлях, розповів Садовий.

Також офіційно підтвердили інформацію про ще одного постраждалого у Малехові внаслідок сьогоднішньої нічної атаки безпілотниками по Львівщині.

Це 70-річний чоловік. Його госпіталізували. У нього акубаротравма, множинні осколкові поранення і кілька вогнепальних переломів. Стан — середньої важкості.

(Оновлено) Уламки ворожих безпілотників у Львові пошкодили адміністративну будівлю Державного науково-дослідницького контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок.

Схожі новини