Передплата 2024 «Добра кухня»

Росіяни облаштували на Луганщині військовий полігон

  • 16.06.2024, 12:30
  • 276

Російські окупанти облаштували між селами Плугатар та Новоспасівка Луганської області військовий полігон

Фото: Луганська обласна військова адміністрація
Фото: Луганська обласна військова адміністрація

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

«На Біловодщині загарбники облаштували військовий полігон. У місцевості між селами Плугатар та Новоспасівка росіяни періодично проводять тренування особового складу. Місцеві жителі скаржаться, що втратили спокій», — ідеться в повідомленні.

Як заявив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор, останніми тижнями ворог постійно атакує поблизу звільнених нами восени 2022 року населених пунктів.

«Окупанти б’ють по цих селах з усіх наявних видів озброєння. Залишатися цивільному населенню там вкрай небезпечно. Учора вмовили виїхати 35-річного чоловіка з Макіївки. У Красноріченській військовій адміністрації йому допомогли дістатися до Слов’янська та придбати квиток на потяг до Полтавщини, де луганчанин планує проживати надалі», — зазначив він.

За словами Лисогора, на Куп’янському та Лиманському напрямках війська рф намагались відтіснити Сили оборони з позицій в районах Андріївки, Греківки, Макіївки, Невського та у Серебрянському лісі. 12 атак відбиті. Ситуація перебуває під контролем.

Схожі новини