Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Магнітні бурі на 17−23 серпня 2024 року

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді рівень геомагнітної насиченості магнітосфери Землі очікується від слабкого до сильного

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 17, 22, 23 червня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати посилення хронічних захво­рювань, зниження працездатності, зниження концентрації уваги, стомлюваність та депресію, підвищену нервозність, запаморочення та втра­ту апетиту.

Помірний рівень геомагнітної напруже­ності, як передбачають учені, слід очікувати 18, 20 червня. У ці дні особи, чутливі до впли­ву магнітосфери, можуть відчувати підвищену стомлюваність та слабкість, зниження імуніте­ту, головний біль та дратівливість, порушення рівноваги та координації рухів.

Сильні геомагнітні збурення, за передба­ченнями учених, слід очікувати 18, 20 червня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати головний біль та дратівли­вість, порушення рівноваги, координації рухів та сну.

Для убезпечення здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гу­ляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайте­ся до лікаря.

Схожі новини