Передплата 2024 ВЗ

СБУ в Києві проводить контррозвідувальні заходи

  • 11.06.2024, 10:30
  • 297

СБУ заявила, що проводить контррозвідувальні (безпекові) заходи на території Печерського та Шевченківського районів Києва, зокрема, в урядовому кварталі та на прилеглих територіях

Фото: СБУ
Фото: СБУ

Про це спецслужба повідомила зранку 11 червня.

Метою є перевірити контрдиверсійний захист державних об'єктів, а також посилити безпеку киян та людей, яких захищає державна охорона.

Силовики оглядають території та окремі приміщення (помешкання, офіси, заклади обслуговування) для виявлення заборонених предметів. Також перевіряють громадян, які перебувають на території урядового кварталу.

Під час проведення заходів можливі обмеження проходу та проїзду вулицями Києва, перевірка документів та огляд автомобілів, попередили в СБУ.

У спецслужбі просять громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що посвідчують особу, і дотримуватися комендантської години.

Окрім СБУ, у безпекових заходах беруть участь представники Управління державної охорони, Національної поліції, Військової служби правопорядку та Угруповання сил і засобів оборони Києва.

Схожі новини