Передплата 2024 «Добра кухня»

Магнітні бурі на 27 травня — 2 червня 2024 року

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді рівень геомагнітної насиченості магнітосфери Землі коливатиметься у межах від слабкого до помірного. Однак в останній день учені прогнозують штормову подію на Сонці, наслідки якої пожинатимемо, найімовірніше, уже через тиждень. Загалом це означає, що критичних загострень стану здоров’я людей через вплив магнітосфери очікувати не варто

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 27, 29 трав­ня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери мо­жуть відчувати зниження працездатності та продуктивності, а також не­гативний вплив на репродуктивну систему.

Помірний рівень геомагнітної напруженості, як передбачають учені, слід очікувати 28, 30, 31 травня та1 червня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати розлади рівноваги та координа­ції рухів, вплив на електронні пристрої та системи комунікації, посилення болю в суглобах та м’язах, порушення сну, підвищену дратівливість та нервозність, зниження концентрації уваги.

Штормову подію на всесвітньому Світилі очікуватимемо 2 червня. Цього дня особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати за­паморочення та нудоту, а також зниження апетиту.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних пе­репадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюва­тися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Схожі новини