Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На шкільних ярмарках наторгували на 154 дрони

Львівські школярі разом з батьками та вчителями провели в різних районах міста десять благодійних ярмарків, на яких зібрали 1,9 мільйона гривень. Кошти збирали на дрони для військових. «Пташки» вже передали бойовим підрозділам

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

На ярмарках учні продава­ли вироби ручної роботи — при­краси, картини, закуски за ав­торським рецептом, патріотичну атрибутику… Як розповів началь­ник управління освіти Львів­ської міської ради Андрій За­калюк, за зібрані кошти закупили 154 FPV-дрони. Військові з 80-ої окремої десантно-штурмової бригади подякували львівським школярам за передані «пташки».

Другокласниця Соломія та четвертокласниця Юстина зі школи № 49 (на фото) долучились до ярмарку, бо хотіли зібрати гро­ші для воїнів. Соломія продава­ла свої іграшки, якими більше не бавиться, а Юстина — спечені з рідними смаколики і власноруч сплетені браслети. «Зараз важ­ливо допомагати Збройним си­лам України. Нам важливо було постаратись, зробити щось сво­їми руками, зацікавити покупців, щоб побільше грошей зібрати для військових», — кажуть дівчат­ка.

Схожі новини