Передплата 2024 «Добра кухня»

У Чернігові на автостоянці чоловік намагався застрелити собаку

  • 11.05.2024, 15:15
  • 427

Чоловік вистрелив у собаку з травматичного пістолета на автостоянці в Чернігові. Тепер йому загрожує до трьох років ув’язнення за жорстоке поводження з тваринами

Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ

Про це повідомила поліція Чернігівської області.

«Поліцейські встановили особу 50-річного чоловіка, який на автостоянці в Чернігові вистрелив у собаку з травматичного пістолету. У зловмисника вилучено зброю та набої до неї», — йдеться у повідомленні.

На місце події негайно прибули патрульні та слідчо-оперативна група. Тварина залишилася живою. Її з травмами доставили до ветеринарної клініки для надання медичної допомоги. Зараз собака в безпеці, загрози життю тварини немає

Самого стрільця опитали, він надав правдиві свідчення. Поліція вилучила в нього пістолет, з якого, ймовірно, були зроблені постріли. Зброю та набої направили на проведення експертних досліджень. Мотив чоловіка не розкривають.

У поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу України — жорстоке поводження з тваринами. Санкція цієї статті передбачає до трьох років ув’язнення.

Схожі новини