Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Випивати зранку натщесерце склянку теплої води дуже корисно

  • 09.05.2024, 08:00
  • 346

Які зміни відбудуться у тілі, якщо щодня випивати склянку теплої води натщесерце. Ми не тільки те, що їмо, а й те, що п'ємо

Пити теплу воду натще останнім часом стало модною звичкою. Проте чи всі зна­ють, яку користь несе цей ритуал. Люди вкрай недооцінюють найпростіші щоденні дії. Одна з головних — пиття води. Навіть одна склянка теплої води зранку натще бла­готворно впливає на кишечник, покращує перистальтику. Вода має бути саме теплою, не холодною. Це допомагає не просто за­пустити кишечник, а й обмити його, очища­ючи від токсинів.

Ввівши цей ритуал у щоденну звичку, ви забудете про закрепи, оскільки тепла вода має легкий проносний ефект. Якщо ви хочете скинути зайву вагу, також пийте теплу воду на голодний шлунок. Це допомагає приско­рити обмін речовин, бо організм спалювати­ме більше калорій. Ваша шкіра теж буде вам дуже вдячна. Випиваючи теплу воду вранці за деякий час до сніданку, ви поступово позбу­детеся прищів та запалень. Адже найчастіше причиною їх виникнення є надлишок токси­нів, які вода допоможе вивести з організму.

Починайте хоча б із однієї склянки теплої води, поступово збільшуючи її об'єм. Зго­дом бажано довести його до 750−800 мл. Можна додавати у воду часточку лимона.

Валентина Миколів.

Схожі новини