Передплата 2024 «Добра кухня»

Лікар Олег Дуда розвиватиме Львівський обласний онкоцентр: результати конкурс

  • 26.04.2024, 18:57
  • 468

За підсумками співбесіди та обговорення члени комісії Львівської обласної ради підтримали кандидатуру Олега Дуди на посаду генерального директора Львівського онкоцентру

Олег Дуда. Фото ЛОР
Олег Дуда. Фото ЛОР

Сьогодні, 26 квітня, відбулося засідання конкурсної комісії з обрання генерального директора Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру. Про це інформує інформує Львівська обласна рада.

Конкурсна комісія заслухала кандидата на посаду керівника онкоцентру — Олега Дуду, який представив свою програму розвитку медичної установи та окреслив основні завдання, які він бачить у короткостроковій та довгостроковій перспективі.

Серед важливих ініціатив — розбудова інфраструктури лікарні, довколишньої території, придбання сучасного обладнання, інноваційність, покращення матеріально-технічної бази, підвищення кваліфікації та розвиток медичного персоналу, наукова діяльність та пацієнтоорієнтованість.

«Ми хочемо стати лідером у сфері онкологічної допомоги. У нас одні з кращих фахівців, методик діагностики та лікування та найголовніше — ми прагнемо достукатися до людей займатися профілактикою та робити обстеження, щоб хворобу попередити, а не лікувати у занедбаному стані. Для цього ми налагоджуємо комунікацію щодо обізнаності про онкозахворювання, інформуємо населення про заходи з попередження хвороби, розповідаємо про увесь спектр допомоги, які люди можуть отримати у нашій медичній установі», — розповів Олег Дуда під час своєї презентації.

За підсумками співбесіди та обговорення члени комісії підтримали кандидатуру Олега Дуди на посаду генерального директора Львівського онкоцентру.

Відтак комісія рекомендувала призначити Олега Дуду керівником та укласти з ним контракт терміном на 5 років.

Довідка:

Олег Дуда закінчив ЛНМУ ім. Данила Галицького та отримав спеціальність хірургія. Навчався у Львівському регіональному інституті державного управління «Академії державного управління при Президентові України».

У листопаді 2023 року призначений в. о генерального директора КНП ЛОР «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр», до того працював заступником генерального директора з хірургічної роботи.

Олег Дуда активно займається також громадською діяльністю. З 2017 по 2021 — голова Українського лікарського товариства у Львові, член Головної Управи УЛТ у Львові. Також є головою Регіональної ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона».

З 2019 — голова комісії охорони здоров‘я Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації.

У 2020 став депутатом Львівської обласної ради, обраний головою фракції «Європейська Солідарність». Є членом постійної депутатської комісії охорони здоров’я та материнства Львівської обласної ради.

Схожі новини