Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Пані Ганна із Личаківського району стала найкращою двірничкою Львова (ВІДЕО)

  • 03.04.2024, 11:05
  • 422

Пані Ганна Чаус із Личаківського району перемогла у конкурсі на найкращого двірника Львова у 2024 році

Ганна Чаус. Фото із сайту міської ради Львова
Ганна Чаус. Фото із сайту міської ради Львова

Відео привітання пані Ганни опублікував у мережі мер Львові Андрій Садовий.

Львівська міськрада оголосила конкурс на кращого двірника Львова 2024 року.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Львівська міська рада уже вп’яте оголосила конкурс «Найкращий двірник Львова».

Він тривав цього року із 18 до 28 березня, а голосування відбувалося у соцмережах на сторінці «Гаряча лінія міста Львова».

Перший етап конкурсу тривав з 11:00 год 18 березня до 11:00 год 28 березня 2024 року. Упродовж тижня мешканці міста подавали кандидатуру двірника, заповнивши відповідну Google-форму.

Другий етап — голосування за подані кандидатури — розпочалося о 17:00 год 25 березня і завершилося о 17:00 год 28 березня.

За результатами конкурсу визначили одного переможця, який отримав «Найкращий двірник Львова-2024», а також найкращих двірників у кожному районі міста. Усі переможці отримають цінні подарунки.

«У Львові працюють понад 1200 двірників. Ще є більш ніж 300 вакансій. Зазвичай, це прості, вже старшого віку люди, які докладають чималих зусиль, щоб нам було комфортно. Одній людині доводиться прибирати велику територію площею понад 2,5 тис. м² - це сходові клітки, прибудинкові території, проїжджа частина, газони та інше. Це важка щоденна праця, яка не особливо помітна, коли виконується. Тому ми вчергове хочемо привернути увагу мешканців до професії двірника. Саме мешканці якнайкраще можуть оцінити їхню роботу» — наголосив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Орест Тимчишин.

Схожі новини