Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Магнітні бурі на 1 — 7 квітня 2024 року

За прогнозами учених-астрологів, у перший тиждень екваторного місяця цьогорічної календарної весни космічна погода вирізнятиметься палітрою своїх геомагнітних збурень — збирається «подарувати» нам усі їх різновиди

Слабкий рівень геомагнітної напруженості учені прогнозують 2, 3, 5, 6 квітня. Але навіть тоді особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть від­чувати погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення, запаморочення та нудоту, порушення балансу та координації, безсоння та неприємні сновидіння, під­вищену чутливість до електромагнітних випромінювань та змін атмосферного тис­ку, головний біль. Помірний рівень геомагнітної напруженості учені пророкують 1 та 4 квітня. Тож особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери та люди із патологіями у здоров'ї можуть відчувати підвищену тривожність та панічні ата­ки, зниження імунітету, самооцінки та впевненості, дратівливість та агресивність.

А вже 7 квітня слід бути готовим до виникнення на Землі слабких геомагнітних бур, під час яких більшість з нас зможе відчувати посилення хронічних захворю­вань, зниження працездатності. Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впли­ву геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Схожі новини