Передплата 2024 ВЗ

Магнітні бурі на 25 — 31 березня 2024 року

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, заключного тижня першого місяця весни поточного року космічна погода «подарує» нам не лише геомагнітні збурення, а й легкі магнітні бурі

26, 28 березня учені прогнозують слабкий рівень геомагнітної напруженості. Але на­віть тоді особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати під­вищену агресивність та дратівливість, емоційну нестабільність, а також запаморочення та втрату рівноваги, утруднення координації рухів. 25, 27, 30 березня учені прогнозу­ють слабкий рівень геомагнітної напруженості. Особи із підвищеною чутливістю до впли­ву магнітосфери та люди із патологіями у здоров'ї можуть відчувати головний біль та мі­грень, підвищену чутливість до звуків та світла; серцеві проблеми та аритмію, підвищений кров’яний тиск; погіршення пам’яті та концентрації, утруднення прийняття рішень. 29 та 31 березня слід бути готовим до виникнення на Землі слабких геомагнітних бур, під час яких більшість з нас зможе відчувати безсоння та порушення сновидінь, підвищену чутли­вість до змін погоди, а також головний біль та слабкість, порушення травлення та апетиту.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гу­ляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звер­тайтеся до лікаря.

Схожі новини