Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Бєлгороді унаслідок обстрілів постраждали дві людини

  • 15.03.2024, 10:30
  • 252

У російському місті Бєлгород зафіксували прильоти, влада регіону повідомляє про двох постраждалих. Міноборони рф каже, що «попередило терористичну атаку» та перехопило снаряди на підльоті до міста

Фото: В'ячеслав Гладков
Фото: В'ячеслав Гладков

Губернатор Бєлгородської області росії В’ячеслав Гладков заявив, що у місті Бєлгород виявили пошкодження у 23 квартирах семи багатоквартирних будинків.

Також зафіксовано приліт на територію шкільного стадіону, є пошкодження бігових доріжок, у будівлі самої школи пошкоджені 2 вікна. Інформація щодо кількості пошкоджених машин уточнюється.

Також, за даними Гладкова, у Бєлгороді постраждали дві людини: в одного чоловіка забій грудної клітки та закритий перелом кількох ребер, в іншого — посічене обличчя уламками від скла.

У Бєлгородському районі різні пошкодження зафіксовано у кількох квартирах одного багатоквартирного будинку, 5 приватних житлових будинках та двох будівлях торгових центрів. Також пошкоджено 8 машин.

Гладков та Міноборони рф заявляють, що російська система ППО зранку збила 7 снарядів на підльоті до Бєлгорода. Тим часом місцеві Telegram-канали публікують кадри прильотів у місті.

Схожі новини