Передплата 2024 «Добра кухня»

Зеленський відзначив українських воїнів званням Героя України (посмертно)

  • 03.02.2024, 18:45
  • 456

У суботу, 3 лютого, Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на квартири Героям України та родинам загиблих захисників

Фото: Офіс президента
Фото: Офіс президента

Про це повідомили на сайті Офісу президента.

Зазначається, що вручення сертифікатів на житло відбулось у межах ініціативи Президента України щодо забезпечення житлом військовослужбовців — Героїв України.

«Орден „Золота Зірка“ — це свідчення незмінної вдячності та шани до кожного українця, чия хоробрість надзвичайна і чиї вчинки на полі бою заслуговують на постійну загальнонаціональну увагу. Україна завжди пам’ятатиме всіх своїх Героїв. Завжди говоритиме кожному майбутньому поколінню українців і українок про те, які в нашої держави Герої були й будуть. І була й буде повага», — сказав Володимир Зеленський.

Президент України відзначив військових, які захищали країну з 2014 року та з початку повномасштабного вторгнення. Зокрема, це захисники Донецького аеропорту, оборонці Маріуполя й «Азовсталі», учасники битв на незалежність на Миколаївщині, Херсонщині, Запоріжжі та Київщині.

Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на квартири: 15 Героям України та 15 родинам полеглих воїнів, яким це звання присвоєно посмертно.

Схожі новини